Contact

Contactgegevens

Heb je vragen over een specifieke bestemming of wil je de mogelijkheden voor een samenwerking met ons bespreken? Mail naar info@coddiwomple.nl of vul het contactformulier in.

Let's coddi

info@letscoddi.nl
+31 (0)6 23 00 61 14

Samenwerken

Wil jij jouw regio, accommodatie of product onder de aandacht brengen van de avontuurlijke reizigers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan altijd open voor samenwerkingen die passen bij ons platform en onze doelgroep. Nodig ons bijvoorbeeld uit voor een persreis, zodat jouw bestemming of accommodatie uitgebreid kunnen verkennen en onze ervaringen kunnen delen met onze volgers. Ook als je een reisgerelateerd product hebt dat je graag onder de aandacht wilt brengen, kunnen wij dit voor je reviewen op onze website en social media kanalen. Extra in de spotlight komen? We bieden ook advertorials en social media campagnes aan.  Mail naar info@coddiwomple.nl of vul het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Onderwerp
Naam

Veelgestelde vragen

Als Nederlandse paspoorthouder heb je geluk: voor een reis naar Namibië met toeristische en/of zakelijke doeleinden heb je geen visum nodig, zolang je verblijf niet langer duurt dan 90 dagen. Als je met minderjarige kinderen reist, is het slim om na te gaan welke documenten je precies nodig hebt om vertraging bij grenscontroles te voorkomen. Zo kun je snel en zorgeloos genieten van al het moois dat Namibië te bieden heeft!  

Het actuele reisadvies voor Aruba bekijk je op de website van Nederland Wereldwijd. Bekijk het  reisadvies hier.

Je kunt gemakkelijk overal op Aruba komen via veilige en moderne wegen. Ons advies is om een auto te huren op de luchthaven. Zo kun je het eiland op eigen houtje ontdekken. Als je geen fan bent van auto rijden in het buitenland dan kun je er ook voor kiezen om het eiland te verkennen via taxi's, openbaar vervoer of pendelbussen.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.