Hey leuk dat je er bent!

Met ons online reisplatform willen we je inspireren nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Hier verzamelen we de leukste reisroutes, de mooiste roadtrips, verrassende backpackbestemmingen, de avontuurlijkste safari’s en bruisende stedentrips. We laten zien hoe je met elk budget de wereld op een avontuurlijke manier kunt ontdekken.Onze artikelen zijn een combinatie van inspirerende verhalen en praktische tips waarmee jij in onze voetsporen kan treden. We tippen de fijnste overnachtingen, de avontuurlijkste activiteiten en de beste uitzichten en bezienswaardigheden voor op je bucketlist.

"Coddiwomple: to travel in a purposeful manner towards a vague destination"

Het idee voor ons online platform Let's coddi ontstond in 2019, toen we besloten ons leven in Nederland om te gooien en op wereldreis te gaan. Acht maanden lang trokken we door het Midden-Oosten en Azië en deelden we onze avonturen op @letscoddi. Bij terugkomst richtten we deze website op om mensen zoals jij te helpen de wereld te ontdekken. Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het voorbereiden van jouw droomreis? Wij geven je graag advies voor je aanstaande reisavontuur.

Hi, ik ben Kayleigh

Reisjournalist

Ik ben Kayleigh, thirty-something, verslaafd aan truffelmayonaise en gek op tropische planten en cactussen. Vroeger had ik bij een logeerpartijtje bij mijn buurmeisje al heimwee, maar nu doe ik niets liever dan de wereld ontdekken. Ik ben gek op roadtrips, backpacken, actieve avonturen in de buitenlucht en stedentrips en heb daarbij altijd een camera en notebook bij me. In het dagelijks leven werk ik als freelance content creator & marketing en PR-specialist binnen de reisindustrie en schrijf ik reisverhalen. In mijn vrije tijd geniet ik van cappuccino’s op een terras in mijn thuisstad Maastricht en dagdroom ik van een eigen (eco)-lodge of koffiebar in een tropisch oord.

Hi, ik ben Yves Banza

Fotograaf

Mijn naam is Yves, gek op citytrips, kan geen dag zonder koffie en heb altijd een camera in mijn hand. Mijn liefde voor reizen is officieel aangewakkerd tijdens onze 8 maandenlange reis door Azië én sindsdien doe ik niets liever dan andere culturen en bestemmingen vastleggen op beeld. In het dagelijkse leven werk ik als communicatiespecialist en freelance fotograaf onder de naam Notretouch, waarbij ik me voornamelijk focus op reisfotografie, portretten en brandingshoots.

Samenwerken? Ja leuk!

Wil jij jouw regio, accommodatie of product onder de aandacht brengen van avontuurlijke reizigers in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan altijd open voor samenwerkingen die passen bij ons platform en onze doelgroep. Nodig ons bijvoorbeeld uit voor een persreis, zodat jouw bestemming of accommodatie uitgebreid kunnen verkennen en onze ervaringen kunnen delen met onze volgers. Ook als je een reisgerelateerd product hebt dat je graag onder de aandacht wilt brengen, kunnen wij dit voor je reviewen op onze website en social media kanalen. Extra in de spotlight komen? We bieden ook advertorials en social media campagnes aan.

Contact

Wij werk(t)en eerder al samen met:

Logo Gondwana Collection
Logo Explore Namibia
Logo Aruba Tourism
Logo Zwitserland Toerisme